In atentia pacientilor

Pentru pastrarea masurilor de distantare sociala care se impun in aceasta perioada, recomandam pacientilor sa ia legatura telefonic cu medicul de familie sau cu medicul specialist pentru a stabili impreuna cu acesta daca pentru rezolvarea problemelor medicale pe care le acuza, este necesara deplasarea la cabinetul medical  sau daca poate beneficia de o consultatie la distanta.

NOTA: Prescriptia medicala transmisa pacientului prin mijloace electronice poate fi utilizata de asigurati o singura data pentru a ridica din farmacie medicamentele prescrise! Atragem atentia asiguratilor ca utilizarea repetata a unei retete in sistem offline, in scopul obtinerii unor cantitati mai mari din medicamentele prescrise va fi identificata in sistem, constituie frauda si va fi sanctionata conform prevederilor legale in vigoare.

IMPORTANT! Solicitarile pentru eliberarea online a retetelor electronice (pe parcursul situatiei de alerta) se pot face la adresa de mail < policlinica.mi@mai.gov.ro > ; va rugam sa stipulati in campul “Subiect:” in atentia carui medic adresati solicitarea.


Alte articole:
Sari la conținut